Rimini due earrings forgylt zirconia

French hook øreringe i sterlingsølv 925 forgylt med 18 karat gull med blankpolert overflate, håndsatt med facetslebne 2,3 mm og 3,3 mm hvite zirkoner.

Øreringenes mål: Lengde 19 mm, bredde 0,9 mm, tykkelse 0,9 mm


Rimini due earrings forgylt zirconia

Det prisbelønte danske smykkemerket Sif Jakobs Jewellery designer og produserer sofistikerte smykker av høyeste standard med et moderne uttrykk.

Utseendet er eksklusivt mens det fremdeles er "rimelig luksus". Smykkene er laget av rhodium, 18 k rose gull eller gult gullbelagt 925 sterling sølv. Sif Jakobs steiner av høy kvalitet som skaper et luksuriøst og dramatisk uttrykk er ofte omtalt i Sif Jakobs samlinger.

Sif Jakobs Jewellery ble kjent som det København-baserte smykkemerket med et glitrende svart-hvitt univers. Imidlertid ble regnbue-kolleksjonen introdusert i 2018 der et vell av vakre steiner i poppende farger drysses over hele kolleksjonen, noe som tilfører en rikt herlig estetikk som ikke før ble sett av merkevaren. Den fargerike kolleksjonen tilbyr noe for de mer vågale, mens de aldri mister et snev av stilen så synonymt med merkevaren.

Siden lanseringen av Sif Jakobs Jewellery i 2009, har merket vokst raskt og er regelmessig omtalt i populære mote- og livsstilsmedier.