Rimini altro earrings sølv perle

French hook øreringe i rhodineret sterlingsølv 925 med blankpoleret overflate, håndsatt med facetslebne 1 mm hvite zirkoner og 3,3 mm ferskvandsperle.

Øreringenes mål: Lengde 15 mm, bredde 0,9 mm, tykkelse 0,9 mm


Rimini altro earrings sølv perle

Det prisbelønte danske smykkemerket Sif Jakobs Jewellery designer og produserer sofistikerte smykker av høyeste standard med et moderne uttrykk.

Utseendet er eksklusivt mens det fremdeles er "rimelig luksus". Smykkene er laget av rhodium, 18 k rose gull eller gult gullbelagt 925 sterling sølv. Sif Jakobs steiner av høy kvalitet som skaper et luksuriøst og dramatisk uttrykk er ofte omtalt i Sif Jakobs samlinger.

Sif Jakobs Jewellery ble kjent som det København-baserte smykkemerket med et glitrende svart-hvitt univers. Imidlertid ble regnbue-kolleksjonen introdusert i 2018 der et vell av vakre steiner i poppende farger drysses over hele kolleksjonen, noe som tilfører en rikt herlig estetikk som ikke før ble sett av merkevaren. Den fargerike kolleksjonen tilbyr noe for de mer vågale, mens de aldri mister et snev av stilen så synonymt med merkevaren.

Siden lanseringen av Sif Jakobs Jewellery i 2009, har merket vokst raskt og er regelmessig omtalt i populære mote- og livsstilsmedier.

Sif Jakobs Jewellery har også en voksende internasjonal fanbase, og smykkene sees ofte på kjendiser som Dua Lipa, Ellie Goulding, Miley Cyrus og Katy Perry. Et bredt spekter av moteinflytende elsker også Sif Jakobs Jewellery, og merkevaren vises ofte i media.