Piccolo kjede i sølv med edelsteiner

Piccolo halskjede i sølv med månesten, akvamarin, stjernerubin, koral, labradorit, ferskvandsperle, prehnit calcedon, granat, amazonit og ametyst, 47 cm.
Den klassiske Piccolo halskjede i sølv kommer med en unik sammensetning av rå edelsten og perler i dempede nuancer av sarte pasteller og transparente, kjølige farger. Halskeden er delikat og fin, skabt med håndfilede vedheng og elementer, som i kombination med den feminine farvepalett gir et friskt og forførende uttryk. Halskæden indeholder månesten, akvavmarin, stjernerubin, lys koral, labradorit, ferskvandsperle, prehnit calcedon, granat, amazonit og ametyst.


Piccolo kjede i sølv med edelsteiner

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av håndlagde øreringer, armbånd, ringe og halskjeder av de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet er startet i et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist, og Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerker i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor passion for tidløse smykker og har fra starten ønsket å skape smykker til den moderne, selvstendige, mode- og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinne, som gjerne skiller seg ut fra mengden, og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet.