Labret ørestik i 585 gull m/ 3 stk dia

Unik labret ørepiercing 585 gull med 3 diamanter på tilsammen 0,012 ct. Ørepiercingen gir et enkelt og elegant uttrykk. Ørestiksen skrues inn i stift som går gjennom øre. Egner seg perfekt til hull oppover øret, og er behagelig å sove med da den er flat på baksiden og ikke stikker.

Diameteren på røret måler 1 mm, og lengden av labretten måler 6 mm.


Labret ørestik i 585 gull m/ 3 stk dia

Nordahl Andersen er et anerkjent og sterkt merke som har en sterk markedsposisjon både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Hemmeligheten bak suksessen er en kombinasjon av innovasjon, rask oversettelse av idé til praksis og en tett dialog med kundene
Nordahl Andersen er et dansk, familieeid smykkeselskap.
Selskapet ble grunnlagt i 1984 av Niels Ove Andersen.
I 2007 overtok neste generasjon - Michael og Lisbeth Nordahl Andersen - selskapet, og siden den gang har veksten og suksessen akselerert. Med et spesielt innovativt og kreativt tankesett begynte de å designe unike smykker basert på markedstrender. Det er viktig å ha en markedsforståelse, men det er også viktig å være nyskapende og på denne måten bidra til å påvirke og skape den danske så vel som utenlandske smykke agendaen.
Nordal Andersens store lidenskap er smykker. Smykker er hele grunnlaget for selskapets raison dêtre, og de puster og lever for å designe, utvikle og innovere. De jobber også ut fra filosofien om at smykker er uttrykksfulle og identitetsskapende.