Diamant ørepynt 0,04 ct TW SI

Lekre diamant ørepynt med 2 *0,02 ct Tw si med rund fatning i 585 hvitt gull.


Diamant ørepynt 0,04 ct TW SI

Klassiske design varer
Dette er et produkt i vårt nøye utvalgte sortiment av klassiske designvarer i gull, med eller uten diamanter og eller fargesteiner. Vi har gjennom nærmere 120 år og 4 generasjoner bygget oss opp bred kompetanse inne gullsmed faget. Vi kan tilby vakre smykker i godt håndverk og lekker design fra norske og internasjonale designere. Vi har et høyt service nivå, og ønsker å være en kyndig samtalepartner og en inspirasjonskilde i valg av smykker og gaver.
Hos oss finner du varer for alle livets store anledninger: forlovelsesringer/gifteringer, diamanter, dåpsgaver og bryllupsgaver Valberget gull og sølv er et familie drevet firma med lange tradisjoner i Stavanger. Vi har erfaring og fagkunnskap.
Vi garanterer at våre diamanter er konfliktfrie, naturlige og ubehandlede. Vi følger FNs Kimberlyprosess for etisk handel av diamanter.
Slip, symmetri og polish er av kvaliteten Excellent eller Very Good. Diamantene er normalt ikke fluoriserende og er ikke behandlet på noen som helst måte. Det vil si at diamanter er naturlige og ikke CE diamanter (klarhetsforbedrede diamanter)