Ro ro til fiskeskjær, gutt, barnekniv

Barnekniv i sølv (kvalitet 925) med stålklinge og Ro, ro til fiskeskjær-motiv - fra den norske produsenten Eik Barn. Lengde: 16,5 cm.

Alt vårt barnebestikk kan graveres med navn og dato - ring oss på tlf. 51 89 48 08 eller send en e-mail til valberget@valberget.com


NOK 1299,-

Ro ro til fiskeskjær, gutt, barnekniv

Barnekniven er en del av serien Ro, ro til fiskeskjær. I denne serien finnes det mange produkter, blant annet sølvbestikk (babyskje, kniv, skje, gaffel) krus og tallerken i sølv, porselen, fotorammer og album.

Eik Sølv-Plett AS er en liten familiebedrift som holder til på Eik utenfor Tønsberg. I dag er det tredje generasjon Marthinsen som er daglig leder, og som fører familiearven og tradisjonene videre. EIK produserer kortreiste varer fra en miljøvennlig bedrift. De er en av svært få gullsmedprodusenter igjen i Norge, som i tillegg til å designe produktene selv, også har nesten all produksjon i eget hus. Slik blir det god kontroll på kvaliteten, kjærlighet til detaljene, og trygghet om at forbrukerne får trygge og gode produkter.