Du som metter liten fugl, sølvkrus, gutt

Barnekrus i sølv (kvalitet 925) med O du som metter liten fugl-motiv - fra den norske produsenten Eik Barn. Høyde 5,5 cm og diameter 6 cm.

Kruset kan graveres med navn, dato og hilsningslinje - ring oss på tlf. 51 89 48 08 eller send en e-mail til valberget@valberget.com


NOK 2949,-

Du som metter liten fugl, sølvkrus, gutt

Sølvkruset er en del av serien O du som metter liten fugl. I denne serien finnes det mange produkter, blant annet sølvbestikk (babyskje, kniv, skje, gaffel) krus og tallerken i sølv, porselen, fotorammer og album.

Eik Sølv-Plett AS er en liten familiebedrift som holder til på Eik utenfor Tønsberg. I dag er det tredje generasjon Marthinsen som er daglig leder, og som fører familiearven og tradisjonene videre. EIK produserer kortreiste varer fra en miljøvennlig bedrift. De er en av svært få gullsmedprodusenter igjen i Norge, som i tillegg til å designe produktene selv, også har nesten all produksjon i eget hus. Slik blir det god kontroll på kvaliteten, kjærlighet til detaljene, og trygghet om at forbrukerne får trygge og gode produkter.