Piccolo Sea Breeze bracelet silver

Det fortryllende, delikate Piccolo Sea Breeze-armbåndet består av blå safir, smaragd, gul sitrin, kyanitt, akvamarin. Den fine fargesammensetningen stammer fra friskheten og fargene vi ser i havet rundt Danmark.

Piccolo Sea Breeze er tilgjengelig i 18K gull eller sølv. Det vakre armbåndet er en del av Dulongs populære Piccolo-kolleksjon.

Smykketype: Armbånd
Detaljer: Akvamarin, Citrin, Hjerte, Kyanite, New, Safir, Smaragd


Piccolo Sea Breeze bracelet silver

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av håndlagde øreringer, armbånd, ringe og halskjeder av de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet er startet i et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist, og Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerker i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor passion for tidløse smykker og har fra starten ønsket å skape smykker til den moderne, selvstendige, mode- og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinne, som gjerne skiller seg ut fra mengden, og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet.