Limited edition piccolo bracelet 18 kt g

Picclo limited edition armbånd i 18 kt gull med Citrin, Granat, Månesten, Tahitiperler og Turkis.
Piccolo Ltd. Edition armbåndet tilfører med sitt chunky look et dristigt uttryk. Kombinationen av klassiske Tahitiperler og rå eksklusive edelsten med Dulongs signatur gullås skaper et klassisk, råt og glamourøst look.
Armbåndet inneholder en unik kombination av turkis, citrin, granat, månesten og Tahitiperler. Alle sten er unike og vil derfor variere i størrelse og farve. Armbåndet kan mixes med Dulong Fine Jewelry smykker på tvers av kollektionene.


NOK 16000,-

Limited edition piccolo bracelet 18 kt g

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av håndlagde øreringer, armbånd, ringe og halskjeder av de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet er startet i et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist, og Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerker i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor passion for tidløse smykker og har fra starten ønsket å skape smykker til den moderne, selvstendige, mode- og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinne, som gjerne skiller seg ut fra mengden, og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet.