Fope armbånd gg gull med 0,19 ct dia

Fleksibelt armbånd laget av 18 karat hvitt gull med hvitt gull og pavè fatted diamant rundell, totalt
ct 0,19 ct


NOK 19250,-27500,00

Fope armbånd gg gull med 0,19 ct dia

FOPE er en av Italias mest anerkjente og eksklusive smykkeprodusenter, og alle smykkene lages i 18KT gult, hvitt eller roségull i Vicenza, Italia. Fope opererer med høyest mulige kvalitetsstandarder, og er medlem av the Resposible Jewellery Council og sertifisert TF (Traceability & Fashion). Alle smykker produseres med hensyn til miljøet, uten skadelige kjemikalier. FOPE lager etiske og eksklusive smykker, som tåler tidens tann.
Damearmbånd har gjort FOPE til et vellykket merke over hele verden. Gullkjeden, med sin glatte og alltid gjenkjennelige design, er tilgjengelig i forskjellige former og målere, mens hele sortimentet av armbånd kommer i gult, hvitt, rosagull eller i trefarget versjon, med eller uten diamanter.
I hjertet av disse armbåndene er FOPEs originale og patenterte "roll on" -nettkjede, laget kun i 18 karat gull og gjengitt helt fleksibel takket være små gullfjærer skjult mellom hver ledd. Man kan rulle dem lett på håndleddet, ettersom de er komfortable og ikke engang trenger klemmer. Flex’it er en unik opplevelse av moderne luksus.

Sammen med matchende halskjeder, ringer og øreringer er gullarmbåndene egnet for enhver anledning, og de er et ideelt kompliment til ditt daglige utseende.