Linea Piccolo Golden Desert

Linea Piccolo Golden Desert-halskjedet kommer med Thera, briolette-diamant, sol, Tahitiperler, Aura, sitrin og firkløver, som fremhever gullets glød. Steinene skinner på forskjellige måter og har en vakker glød som komplimenterer hverandre i et vakkert og gyldent uttrykk.

Det vakre Linea Piccolo Golden Desert-halskjedet er flatterende mot huden og bidrar til å gi antrekket ditt et feminint og elegant look.


Detaljer: Aura, Briolette diamant, Citrin, Firkløver, New, Sol, Tahiti perler, Thera


NOK 13580,-19400,00

Linea Piccolo Golden Desert

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skapt kolleksjoner av håndlagde øreringer, armbånd, ringe og halskjeder av de fineste materialer, som 18 K gull, perler og diamanter. Smykkefirmaet er startet i et unikt partnerskap mellom Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkjent stylist, og Dulong Fine Jewelry er i dag et av de mest eksklusive smykkemerker i Danmark med fokus på kompromissløst håndverk. Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor passion for tidløse smykker og har fra starten ønsket å skape smykker til den moderne, selvstendige, mode- og kvalitetsbevisste kvinne. Balansen mellom smykkenes klassiske, rå og glamorøse karakter tiltaler den stilsikre kvinne, som gjerne skiller seg ut fra mengden, og som ikke går på kompromiss med hverken kvalitet eller eksklusivitet.