Om Valberget Gull & Sølv

For informasjon om personvern i vår nettbutikk, vennligst klikk her

Valberget Gull & Sølv er en gullsmedbutikk litt utenom det vanlige i hjertet av Stavanger. Vi tilbyr vakre smykker i godt håndverk og lekker design fra norske og internasjonale designere. Hos oss finner du de unike tingene og de litt mer spennende varene.

Vi har høy faglig kompetanse og vil gjerne være din inspirasjonskilde i valg av smykker og gaver. Ta gjerne kontakt på tlf 51894808 eller mail valberget@valberget.com

Velkommen til oss!

Valberget Gull og Sølv

Om oss

Vi kan tilby vakre smykker i godt håndverk og lekker design fra norske og internasjonale designere. Vi har et høyt service nivå, og ønsker å være en kyndig samtalepartner og en inspirasjonnskilde i valg av smykker og gaver.

Hos oss finner du varer for alle livets store annledninger: forlovelsesringer/gifteringer, diamanter, dåpsgaver og bryllupsgaver Valberget gull og sølv er et familie drevet firma med lange tradisjoner i Stavanger. Vi har erfaring og fagkunnskap.

Firmaet drives og eies i dag av 4. generasjon i familien, Hanne Thorbjørnsen Dybdahl Vi tilbyr også reperasjoner, gravering og omarbeidelser.

Hjertelig velkommen til oss!

Historie

Firmaet Karl Svendsen ble startet av gullsmed Karl Svendsen i 1904 på torget i Stavanger. Tidlig på 1920 tallet flyttet butikken og verkstedet til Pedersgt. 6 i østre bydel. Hermetikkfabrikkene gikk for fullt, og det var her folk bodde og arbeidet. Karl Bahr Svendsen overtok driften etter sin far, og etter hans død i 1968 var det datteren Hilde som drev firmaet videre.

Verkstedet har gjennom tidene hatt mange dyktige gullsmeder ansatt og håndlagede smykker er blitt laget til glede for mange.

I 1970 startet Hilde Svendsen Thorbjørnsen Valberget gull og sølv i Kirkegt 31 i sentrum av Stavanger. Datteren Hanne Thorbjørnsen er i dag leder av bedriften, og fører med dette tradisjonen videre som driver av gullsmedforretningen i 4. Generasjon.