TuaMea

Marianne Moelgaard er den danske designeren og gullsmeden bak de vakre smykkene til TuaMea. Hennes design er preget av deres tidløse og elegante stil samt deres høye kvalitet. Hver TuaMea design er enestående. TuaMea smykker er håndlaget i best mulig materiale. De er laget i sterling sølv og 18 karat gull, dekorert med diamanter og ekte steiner. Noen med de sjeldne og eksklusive rubiner fra Grønnland.  Resultatet er forlokkende smykker med en moderne utstråling.

Marianne Moelgaard, hadde en drøm om å skape et smykkemerke som gir liv til minner. Et merke som gjør at folk ønsker å dele og mimre med hverandre. Hun fikk ideen om TuaMea. TuaMea står for "din" og "min" og er smykker som symboliserer den lokale historien om en bestemt by eller sted. Det er et unikt smykke som du kan ta med deg fra et sted du har vært i verden som representerer et minne.

KAMPANJE:

Vi er så glade for samarbeidet med TuaMea Jewelry, som kan feire 3-årsjubileum i Norge 1. mai. Vi ønsker å feire dette, derfor gir vi dere en unik mulighetene til å kjøpe flere av disse fantastiske smykkene med historie og betydning til  -30% I HELE MAI MÅNEDEN. En juvel for livet, og glede i minnene.