Norgeshjerter- Marie Michaelsen

Idéen

I 2010 arbeidet Marie Mikalsen fra Farsund med flere produkter. Idéen til å lage et Norgeshjerte oppstod i en kreativ prosess der hun ville utvikle et smykke som skulle vise kjærligheten til landet og stedet man kommer fra. I 2011 ble smykket designbeskyttet.

Norgeshjerte ble en umiddelbar suksess. Smykket solgte ikke bare godt fra begynnelsen, det selger fremdeles godt. Smykket består av Norge og et hjerte satt sammen. Det er mulig å plassere en diamant på favorittstedet ditt i Norge. På den måten blir smykket ekstra personlig for alle som bærer det. Norgeshjerte passer til alle aldre og vi selger det som gave til alle anledninger.

Norgeshjerte kommer i flere ulike varianter. Først og fremst kan man velge mellom gull og sølv. Gullsmykket finnes i fire størrelser og man kan velge mellom gult eller hvit gull. Som sølvsmykke finnes det flere utgaver av Norgeshjerte. Foruten anheng med kjede i tre størrelser er det to typer armbånd og ørepynt samt charms, pin og brosje. Alle Norgeshjerter leveres med minifolder og eget etui. Anheng leveres med kjede.