Drakenberg Sjölin

Andrea Drakenberg og Ellen Sjölin traff hverandre i  2000 når de begge bodde og jobbet i New York. De elsket storbylivets puls men fant en felles lengsel etter den skandinaviske naturens urørte eleganse. Men det var først mye senere, 2009, når Drakenberg utdannet seg til smykkedesigner på Kunstfakultetet i Stockholm og Sjölin til økonom på Linköpings Universitet, hvor de bestemte seg for å fange denne nordiske fornemmelse og gjøre den bærbar.

Etter bare noen år har DRAKENBERG SJÖLIN lykkes i å etablere seg som ett av de mest innflytelserike merkevaresmykkene på det svenske markedet. Tanken på å fange skjønnheten i enkelhet og valget i å kombiere klassisk nordisk eleganse med ett moderne minimalistisk utseende ligger bak suksessen. 

Kollektionen er utført i 925 sølv og 18k gull. Smykkene er utsmykket med diamanter, edelstener eller perler. Materialene reflekterer de Skandinaviske årstidene av lys og mørke.  Løv, stener og grønne former fra naturen utgjør den tidløse designen som DRAKENBERG SJÖLIN skaper. Smykkene utstråler både styrke og elegant skjørhet, inspirert av den skandinaviske naturen.